Nak masuk Bloglist gempak Wan Hazel

tengok design banner pun da tau blogger ni mmg kreatif kan...

saper xkenal dengan Wan Hazel...
nak tempah header pun leh...
blogger yang terer ngan adobe photoshop! salute ar...blog gempak ni! design professional..

Wan telah buat segmen ni tuk saper2 yang nak join bloglist dia tuk 2011 ni.
Saperla yang xnak kan...Wan, kena masukkan blog sis dalam wan pny bloglist tau..xkira nak jugak...aci x paksa2 gtu?sebab nak sangat2...
Kalau wan nak tahu sis suker sangat tengok tutorial2 pasal blogspot or photoshop yang wan buat tu..best2 dan mudah difahami tau! teruskan kegemilangan anda...jadilah designer yang cemerlang dan terbilang...

Kalau wan sudi nak masukkan sis pny blog, inilah butirannya yer...

url : http://strawberry-lynn.blogspot.com
nama glemer : lin azlina




5 comments:

  1. anda di tag
    http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/01/sporting-contest.html

    ReplyDelete
  2. salam lin...

    sama la ngn kak sya..mlm2 je blh wat bw sket...

    ReplyDelete
  3. @SYaMiLa
    siang2 sibuk ngan mende len akn kaksya..malam2 ni pun bw sikit2 jer

    ReplyDelete
  4. Hahahaa..main paksa lagi ni sis..Good luck!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...