11 NOVEMBER 2014

Mood AJL + designer!

Salam dan selamat malam...


Di kala entri ini publish saya sedang menyaksikan AJL kat TV3! Cambest jer coz semer2 best yang masuk final tu...Petang atdi seharian saya menedit semula blog ini. Saya guna template len. So, tahu2 jerla bila tukar template designer lain, macam2 kod yang kena buat semula! Dari A to Z...Aduhai...penat giler seh! Ini pun belum siap sepenuhnya lagi...dahla xjadi code auto slide tu. Bukan xjadi apa, dia pny font besar gedabak! nk kena adjust ntah kat mana. Dah kecikkan saiz font masih xjadi jugak...last2 buang dulu nanti search try and error semula...Mood mengedit ni timbul sebab dah boring dengan template lama...kiranya saya ubah 95% ni tau! huh! penat!
Okeyla...saya nak layan AJL...
Saper menang juara ek tahun ni?
Faizal Tahir ? Yuna ? Hafiz ?
Semer yang final ni best2 wo!


nota : esok akan diumumkan siapa yang bertuah dalam my 2nd GA Riang Ria aritu.


1 comment:

  1. sori komen sini. cari shoutbox xjumpa. anda telah ditag. tgk link ni eh..

    http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...