11 NOVEMBER 2014

Menang GA Cindai Boutique

Nak count down jugak ar cam sis nana, mama zharfan dan cute mum! xley lawan dah sifu2 tu...diorg dah menang hampir 10 CGL setakat ni...pandai2 jer saya ni..yang penting dah banyakla..more than 5....
Saya? baru pertama kali bagi tahun ni..hehehe...xperla...jadikan mereka2 sebagai pembakar semangat!


Lin menang apa erk? 


Before that, TQ to ifa, fa10 dan syu sebab alertkan pasal menang tu. Paling tak lupa pada cik penganjur, Cik Cindai yang kasi komen kata Lin menang!
Syok tu adiahnya..shawl dan inner...Lin adalah peserta pertama submit...alhamdulillah ada rezeki walau tak menang cabutan bertuah pun...
JOM TENGOK SIAPA LAGI YANG BERTUAH KAT SINI
Entri saya pulak USHA KAT SINI


Jangan lupa jamu mata kat CINDAI BOUTIQUE yer...jom support antara kita...Pelbagai koleksi cantik2 terkini ada..nak kenal dengan Cik Cindai


kredit to cik cindai yer gambar...cute x?




14 comments:

  1. wahh..tahniah dear..best kan join conway ni..lagi best kalau menang..

    Kenkawan, tolong saya boleh? :Jom vote saya..^_*

    ReplyDelete
  2. tahniah lin...mng gak xkire la brape kali pun...hehe

    ReplyDelete
  3. salam.. blushing.. blushing.. muka saya disitu.. hehehe.. congrats.. hadiah esok saya pos k.. =)

    jom jenguk blog personal: annazanariah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. terima kasih.. promote blog akak sekali.

    nak tolong la pula... vote akak sblm 9 jan. vote NO13 ok?

    http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html

    ReplyDelete
  5. @Miza Yusof
    TQ miza...miza pun byk gak menang kan..hehe

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan
    hehe..tq ratu...baru menang sekali ni...

    ReplyDelete
  7. @cikpuanhady
    aah..mmg pun...syok join n kalo mennag lagi syok!

    ReplyDelete
  8. @annazanariah
    hehehe...xperkan letak gambar kat situ...kasi promote ar..xsabar nk tunggu adiah ni...

    ReplyDelete
  9. @imanmom
    salam..terima kasih...kemenangan pertama ni...

    ReplyDelete
  10. tahniah lynn.. xper..pasnie adalah rezeki tue..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...