11 NOVEMBER 2014

Lin dapat RM29.24 daripada nuffnang arini...

Macam best sangat dapat RM26++ NUFFNANG bagi erk..hahaha...Sebenarnya earning saya bertambah arini sebanyak tu sebabnya 2 kempen BE dah xnk menari dan berjoget dah...sampai waktu kena cari pengganti yang lain plak! aduhai...2 pulak tu yg metered! Iklan yang paling lama bertahan kat blog ni sejak 8 nov lalu...lama kan..tp dapat sikit jer..al maklumlah trafik terok sangat! kalo blog otai2 mesti dah cecah ribuan ni...hehe
Yang paling xbestnya adalah iklan yang metered tu dua dua daripada blog ni...yang blog lagi se tu asyik dapat BE jer...pelik jer..
Apapun diharapkan semoga pasni nuffnang kesian kat blog ni nak ganti BE baru..Tak sabar nak cash out ni...
(ting! terbayang dah cek nuff sampai kat umah...hehe)

14 comments:

  1. tahniah!!

    banyaknya amount acuvue tu....

    ReplyDelete
  2. wah...best la lynn.. asyik dpt duit je dr nuffnang.. sy still xdpt lg 1 sen pun, huhu... jealous btul..
    nway, nie sy nk ajak lynn join contest yg sy wat.. join ye? thanks..

    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/01/colours-of-inspiration-contest.html

    ReplyDelete
  3. ok la nie sis..tahniah!masyuk gak nie..hihi

    ReplyDelete
  4. congrats yer :)
    and selamat cash out nuff ujung bln ni heheh

    ReplyDelete
  5. wah...banyaknyaaa!! Sj baru 4 hengget~

    ReplyDelete
  6. Insya Allah Lynn.. pasni rajin2 lagi BW & ping blog....

    ReplyDelete
  7. @aaniexderla byk mana pun...ifa pny lagi byk..hehe

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan
    hehehe..tq sis...tu ar..tak sabar nk cash out ni

    ReplyDelete
  9. @shahjiehanxper...slow2...nnt jadi 40 hengget ar lak

    ReplyDelete
  10. @kakyong tu ar...skang ni mood dah kureng sikitla kakyong..entahlah naper...nk kumpul mood ni nk start bw and ping blog slalu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...