Keputusan Pemenang Giveaway

Kepada sesiapa yang masih belum tengok result my 2nd ga aritu bolehlah segera check nama anda bertuah atau tidak kat PEMENANG LIN AZLINA GA..
Lin nak buat syaratla..sehingga Jumaat ni jer nak bagi masa pada pemenang2 kasi detail kat email yer...Kalo hari jumaat jam 11:59pm tu masih jugak belum dapat detail. Lin nak buat cabutan barula...hehe...aci x?
Kira aci jerla kan...kan Lin penganjur..lagioun leh aksi chance lagi pd orang lain..ada 2 pemenang lagi yang masih belum bagi feedback ni...


Kepada semua pemenang2...adiah2 Lin akan pos pada next week yer..Selepas dah terima semua detail yang menang tu ar..nak post sekali harung jer...malas nak g ulang alik ke post office..tahu2 ajerla..ujan2 ni..malas tol nak gerak keluar...


Lin nak buat GA lagi dalam masa terdekat ni...tapi kali ni nak ada syarat gambar plak! Tapi tgh cari idea yang memerlukan gambar yang agak senang2 jerla...
So.tunggu....

1 comment:

  1. p/s-Kelebihan kepada Ahli Alinac Shoppe..setiap pembelian Shock Sale..anda akan mendapat point kumpul sebanyak Rm6 secara percuma!!!

    http://www.alinacshoppe.com/2011/01/shock-sale-promotion.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...