Isu Fasha Sandha berbikini dan kemaafannya...

Korang mesti dah tahu pasal Fasha Sandha ni yang berbikini dan pakai pario hijau masa sambut new year 2011 kat Bali kan...terkejut jugak tengok pada mulanya..Saya xnak siarkan gambar2 beliau tu. Sebelum ni FS tidak komen apa2 bila ada yang bertanyakan hal ini dan hanya membalas melalui sms sahaja! Pastu arini, FS telah memohon maaf dan mengaku bahawa memang beliau dalam gambar tersebut dan bukannya super impose...
Untuk kisah FS berbikini tu bolehlah melayari DI SINI
Pasal FS mohon maaf tu pulak TENGOK SINI k!


Cerita hangat ini dibawakan oleh Beautiful nara..tq pd abg nara...


3 comments:

  1. tu la...
    len kali jangan buat lagi ;p

    ReplyDelete
  2. hmm tula..mula2 terkejut gak sebab dier kata nk kurangkn seksi tahun baru ni..tp........

    ReplyDelete
  3. kita doakan semoga dia mendapat hidayah....ameen

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...