Fuh! 2 sekaligus ME...

Aduhai Nuffnang sayang...
Ingatkan bila bukak website kamu arini, bertambah lagi kempen di ruangan Buffered Earning tu.
Tetapi...
Dikau jadikan BE ku sebagai metered pulak! dahla dua sekaligus! elok2 jer satu yng kat blog ni n lagi se kat blog contest tu. Bijak Memang Bijak (cam beser dengar jer kan tagline ni...)
Oh pengiklan dan nuffnang, bilakah lagi daku akan mendapat BE baru ni? Nak menambahkan dana sikit nak cash out hujung bulan ni. Jom tengok sikit BE saya yang dah ME tu..


Tengoklah...Yang Maxis tu baru jer bertapak kat sini dah abeh kempen...earning pun baru rm2++ itu gara2 xupdate selama 4 hari dan xonline lansunglah tu...Yang Digi tu pun tak sampai rm10 pun...huhu..

Anyway, thanks to Maxis dan Digi sebab masih memberi ruang kepada blog ini untuk mendapat BE...
Thanks jugak tuk Nuffnang...
Sila gantikan dengan BE yang baru yer...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...