11 NOVEMBER 2014

Entri Terdesak Untuk Nuffnang

Salam dan selamat petang...


Bukan untuk bacaan sesaper pun ni...just nk tujukan pada incik nuffnang supaya ada rasa kesian sikit nak kasi BE baru lagi. Bukan apa...dah lama sangatlah tak merasa BE ni...Untuk blog ini. Pelik dan ajaib! sedangkan blog ni yang selalu update berbanding blog se lagi tu.
Dahlah iklan pun cam malu sangat nak menari skang. Naper erk..Tengok kat blog lain ada ejr iklan yang sudi menari tetapi bila tengok blog sendiri xdepun iklan yang sudi bertenggek!huhu
sedey jer.
Hope iklan bawah ni akan jadi BE esok...Doa2la kawan2ku sayang...
Oh advertiser...silalah kasi kat blog ni jugak iklan MILK A DEAL TU...Kasi kat SS jer pun xper dah...






 
TOLONG KLIK SEKALI JER...TQ


 

10 comments:

  1. aduuuhhhh dear, nadia pun same... BE yg ader skang ni sume BE tahun lepas.... tu pn dah tggl 2, BE baru memang tak dak nak lekat nyer...sadiskan.....

    ReplyDelete
  2. Sis..rasanya Milk a deal tu bukan BE kan..dia bagi CPA je..hehe..entahlah ellen pun tak reti sebenarnya..

    ReplyDelete
  3. @Nadia arRumaisha
    lin pny be tahun ni ada dpt tp kt blog se lagi...earning ciput...

    ReplyDelete
  4. @Ellen betul tu ellen...luper lak psl cpa tu..hehe

    ReplyDelete
  5. er..sis tue bkn cpa ke?
    xleh tue jd BE nie..hihi
    ala..xpe..cpa pun masyuk gak nie..hihi

    ReplyDelete
  6. Sama lah kita. Tinggal satu BE yang dah 5 hari tak menari dan 1 sen pun tak naik. Pelik. Buat apa BE tu ada kalau tak display. Bila email, dia kata BE tuh maybe dah nak abis. Grrr.. Bencinya. Takda BE dah..


    Terbaru > Gadis-Gadis di Jabatan Ku. > Dunia Blogging Yang Di Famouskan Oleh Redmummy Dalam Berita Minggu Semalam, Hari Ni Di Famouskan Lagi Dalam Hot Chat HotFM Pula > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...