Dapat Kupon Tiket Bukit Merah

Semalam balik umah time lunch dapat 2 perkara yang menggembirakan..Inilah salah satunya. Ini bukan  sebab menang GA or contest or lucky draw tau! Cuba teka?
Jeng jeng jeng...
Bro Muzafar Shah yang empunya ChilaBaey's Spot yang kasi free! dia dapat banyak kupon dari 8tv..
Saya antara orang yang berjaya dapat sebab cepat hantar email kata nak kupon tu! Saya mintak 2keping tiket bersamaan untuk 4orang dewasa! Kena plan ngan ma aboh ni nak g biler sebabnya valid until 31 Januari jer...
Thanks bro! Nanti bagi lagi free aper2 yer...



Jangan lupa jenguk bro ni kat blognya yg umpph! terer fotografi ni...cepat terjah tau!






4 comments:

  1. perghh macam best, last aku pergi laketown ni 1998, wah lama tuh,

    www.padinno.com

    ReplyDelete
  2. beshh tu--boleh gi mandi manda free :)

    ReplyDelete
  3. wah lynnn...bestnyer....dapat pi jejalan....

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah sampai dah yer... Takut juga tak sampai... Apa2 pun tahniah sekali lagi... :)

    *Maaf baru berkesempatan terjah kat blog awak... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...