Dah kena servis dengan team wavex!

Blog ni sokmo kena cuci dgn blogger2 yang baik hati...
Paling terbaru blog Lin kena servis dengan team waveX! sangat suka hati...Entri pasal miNtak tolong servis tu ada kat SINI...jengukla YER
Korang nak baca x pasal review team ni? Best tau penggunaan ayatnya..sangat sempoi!
Thanks pada korang sebab review blog Lin ni. Segala teguran akan diperbaiki lagi pasni..Kena fix yang mana patotla... Segala pujian yang diterima nak balas dengan buah strawberi yang ada kat blog ni...Amikla...jangan malu2 yer...ikhlas ni tau...hehe
Lin kasi FOC jer...khas tuk reviewer yang sangat baik hati!
Jemput singgah blog waveX ni baca pasal review blog tu!


KLIK MOTOR NGAN SPANAR tu...



Untuk team waveX...

bahasa thai lagi tu...

1 comment:

  1. memang best bila direview kan..banyak input yg boleh dapat..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...