11 NOVEMBER 2014

Coretan terakhir dari Lin Azlina..Nikmatnya berblogging....

Jangan salah faham yer..coretan terakhir daripada saya malam ni...
Andai esok usia saya masih panjang, maka adalah lagi coretan dari Lin Azlina..
Tadi, saya bw kat FB!EH..FB pun leh kira bw jugak erk...haha..
Saya terbaca somebody post psl rasa xpuas hati beliau kat wall tu...Korang rasa patot ker kita menyuarakan rasa tak puas hati dengan melemparkan macam2 perkataan yang agak kurang menyenangkan (cth cam time kita marah tu ar) kat wall FB? 
Kalau dulu, saya selalu luahkan jugak emosi saya kat FB tu..tapi, lama2 bila fikir macam kurang sesuai...dan itu menunjukkan diri kita yang agak emosi dan entahlah...tak tau nak gambarkan caner...Mujurlah saya ada blog skang...Bila rasa nak marah pun terus tak jadi bila bw jumpa blogger2 lain dan beramah mesra! Tambah2 bila buka akaun Nuffnang dan BE bertambah dan bersusun2!
Saya cuma nak sampaikan kat sini bahawa bila saya berblogging ni, saya boleh menghindari rasa marah saya serta terubat luka yang ada ini walau tidak sepenuhnya...
Lastly, buat semua pengunjung dan follower strawberry-lynn ni, Lin sayang sangat sama uols!




pssstttt : time ni ujan sangat lebat tau! siang tadi panas terik..sempat kering baju2....
nak tdo dah...selamat malam...


1 comment:

  1. enbtah bee jarang masuk fb n twitter lah..tk tahu nk update apa..

    lynn nih kelebihan berdomain sendir jemput baca

    http://www.puanbee.com/2010/12/kelebihan-domain-sendiri.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...