CASH OUT NUFFNANG FIRST!

 
TQ Kalo klik...

Salam dan selamat pagi...
Tanggal 28 Januari yang penuh bermakna...Saya berjaya jugak mengarahkan tangan saya untuk cash out earning nuffnang saya selama ini. Sikit jer...Tapi hasil usaha sendiri kan...Jom tengok baper $ saya cash out tadi! Cash out kali pertama ni tau! EXCITED!


Sikit jer kan...RM200.59 sahaja...jadila kan. Saya start dapat earning bulan Mei 2010. Masa tu mmg xaktif lagila berblogging ni. Pastu masa bulan November barulah saya dapat merasa Buffered earning yang pertama dan banyak jugaklah BE yang saya dapat dalam tempoh 2 bulan tu! Tapi ingat...banyak BE jer tau bukan banyak earning!huhu...

Saya cash out arini sebabnya arinikan 28hb. Kiranya nanti ngam2 sebulan ar dapat cek nuffnang tu...bulan Feb ada 28 hari jer kan...hehe...bulan Mac nanti saya dapat income lebih sikitla kot...Harap2nyala.Bulan Mac tu jugak nanti saya dapat duit kutu! Ha! rezeki lebih ni...Bulan Mac jugak nanti my birthday tau! My Viva Anniversary...macam2 event kan. saya nak buat Contest masa tu. So, hadiah hebatlah kot sebabnya rezeki lebih...hehe
Nantikan yer...
Kesimpulannya bulan Mac nanti bulan rezeki harapnya...amin...doakan saya yer.

Nota Lin : ada sesaper yang plan nak bagi adiah kat saya tahun ni? 8 Mac nanti...



 

19 comments:

  1. eh.. samalah kita.. nak cashoutkan kali pertama..

    ReplyDelete
  2. Thniah Lynn.. Wahh, banyak tuh.. :) Tak sabaq nie nak tunggu bln 3..hehee

    ReplyDelete
  3. wah!bestnya...bila la nak merasa duit dr nuffnang ni..huhu

    Entri Terkini : Antara salah satu hobiku..Majalah

    ReplyDelete
  4. Rm200 dah kira bnyk la tue...sy hampir sethn tp baru ada seringgit..apa cer..?? malas nk update blog..sbb tue la..hihi


    ShArinG iS CariNg,
    http://fadthnwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. besh nye dpt cash out...!!!


    :))

    ReplyDelete
  6. @cikCEPET hehehe ramaigak tekan butang cashout kan, akak dh tekan 24hb

    ReplyDelete
  7. @Lelord
    aah...ramai jugak yg tekan cash out bulan ni

    ReplyDelete
  8. @cikCEPET kalo first time tersangatlah bestnya..hehe

    ReplyDelete
  9. @~♥ iella ♥~
    saya pun baru jer start aktif blogging ni...

    ReplyDelete
  10. @Cute MuM cute mum pny banyak...saya pny sikit jer

    ReplyDelete
  11. wah!masyuk teu sis!tahniah!
    ifa pun nak cash out gak..
    hihi..tgu la esok2..hihi

    ReplyDelete
  12. home tutor disini,

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/private-tutor-tuisyen-di-rumah.html#


    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...