Buffered Earning Terbaru

Alhamdulillah..walaupun saya agak kurang blogwalking 2-3 hari ini, en.nuffnang masih sudi nak bagi BE baru arini. Ini adalah BE kedua tahun 2011 selepas mendapat BE Pertama aritu.
BE kedua ini en.nuffnang kasi kat blog contest saya kat bahagia Large Rectangle! Mean bertambah lagilah BE kat LR tu...Naperla nuffnang xkasi kat leaderboard erk..kt SS ker...pelik jugak...pastunya kasi kat blog yang sangatlah baru lagi! bukan ket blog personal ni...
Apapun sangat suka hati..
TQ Nuffnang..Murah hati sungguhlah awak ni..hehe...murah hati kat blog strawberry-lynn ar plak...sian blog ni dah lama xdapat BE baru..
iklan baru ----> Maxis Q4 Om Nom Nom Roadtrip

nota : BE kedua tahun 2011


8 comments:

  1. wah tahniah !! jom join segmen sayer !! http://diariamzar.blogspot.com/2011/01/segmen-saya-sukakan-blog-kerana.html

    ReplyDelete
  2. wahhhh.Bagus dan tahniah ye.heheheheh
    Kalau suka boleh follow saya.hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah, wah bestnye :) hani xpernah dpt BE lagi. uhuh :)

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH..TAHNIAH...
    USAHA LAGI KUMPUL BE. AT LEAST, B'BLOG BKN SESUATU Y MERUGIKAN... :)

    ReplyDelete
  5. wahhh~ baguslah.. keen xdpt pon.. tp xpe.. xkesah sgt.. sbb blogging hnya utk happy2.. tamau tension2.. be happy ok?? tahniah tau! ^_^

    ReplyDelete
  6. bestnyer... jeles =))) keep bloging yer

    ReplyDelete
  7. tahniah lynn rezeki tahun baru!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...