Buffered Earning Dapat Se jer...

Alhamdulillah...

Rupanya Nuffnang masih sayangkan saya lagi...Cop! Digi yang baik hati kasi saya iklan...Tapikan...bukan blog ni yang dapat...Blog contest tu...dahla kat antara post jugak iklan tu nak menari! naperlah xpilih kat header xpun kat SS tu erk..


Naper nuffnang xkasi kat blog ni erk...blog tu dahlah lama xupdate..tgh malas nak join CGL ni..hehe...
Apapun tetap hepi sebab dapat BE...lehla tampung sikit2 earning yang ada tu...nak cash out hujung bulan ni...xsabarnya rasa..al-maklumlah first time...hehehe..gedik tol saya ni...sy ni excited nk cash out n terima cek nuffnang!haha...

Sayang kamu nuffnang...aritu kamu meteredkan 2 iklan be saya kan, tapi naper ganti se jer ni?hihi

Nota : be yang ke-3 tahun 2011

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...