Blogger kena saman 6 juta!

Entri yang mengejutkan dunia blogger! Seriau plak rasa...xberani nak komplen apa2 dah..blogger ni kena saman sebab komplen makanan kat sebuah restoran tu kata xsedap! 
Kena berhati2 kalau nak menulis sebarang cerita kan...
Sememangnya pun kan...


Lagi lanjut sila ke blog Liyana Lunia


Sori entri pendek jer


 
TOLONG KLIK SEKALI JER...TQ




 

12 comments:

  1. moral of the story:kita boleh menulis dengan telus tp pastikan ketelusan kita tak menjerat diri sendiri.haha

    ReplyDelete
  2. Salam,

    next time klu x suka kena duk diam2 je, xyah review..ehehe

    jom join contest kt blog akak :)

    Yanmieonline.com

    ReplyDelete
  3. menulis pun perlu berjaga. 6 juta? mmg parah.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. ar ar ada baca tadi
    restoran mana entah sama
    lepas nih nak review makanan dekat restoran kena berhati2 lah

    Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

    ReplyDelete
  5. lepas nih nak review makanan dekat restoran kena lebih berhati2

    Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

    ReplyDelete
  6. wahh hati hati la lepoas ni :( xboleh complain teruk sgt, atau bg gelaran yang tak elok kan? :D tqqq untuk linkback <3

    ReplyDelete
  7. nak komplen jgn terus trg sgt cakap nama..tula padahnye..huhux...takot2...6 juta...gila bnyak...wuuuu

    ReplyDelete
  8. tak kan kata makanan tak sedap pun kena saman,kalau betul kira boleh menang tak kalau betul makanan dia tak sedap....

    ReplyDelete
  9. slm lyn..
    jom join contest nie..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/macbook-nokia-n8-utk-dimenangi-secara.html

    letak syu sbg referal ye..
    tQ~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...