BE Pertama 2011

Akhirnya..setelah asyik jadi metered earning jer, baru arini en.nuffnang kasihankan saya kasi buffered earning...be yang bersusun2 aritu tinggal 7 jer daripada 15! sedey jer..cepat ngat abeh kempennya...huhu
sepatutnya kasi lama sikit bertapak kan baru leh masyuk sikit!
Untuk BE arini ada se jer yang sudi menari...itupun kat blog contest dan giveaway tau! Kali ni iklan pasal bizzy body tu ha...menari kat antara post!



Bilalah agaknya en.nuffnang nak kasi iklan kat bawah header blog strawbery-lynn tu erk..dah lama sangat tak dapatnya..asyik kat skyscrapper jer...

nota : be pertama 2011

12 comments:

  1. sama la ngn sy..dah lama xde iklan kat LB...macam x meriah je ruang iklan kat situ..

    ReplyDelete
  2. yeayy..dpt juge..sis cek2 xdpt2 lg neh

    ReplyDelete
  3. wahhh tahniah :D dni dapat juga semalam.. hepi

    ReplyDelete
  4. @aanie
    kat blog contest dan ga tu senang plak melekat iklan kt LB..blog personal ni hampeh jer...

    ReplyDelete
  5. @Ummi Hanie nanti dapatla tu...blog sis tengah nak mantap kan

    ReplyDelete
  6. @ardinihumaira tahniah juga tuk dni..nak mnegira be tuk tahun 2011 ar..tahun 2010 biarkan berlalu

    ReplyDelete
  7. Tahniah ya...Ellen lama dah tak dapat BE..entah napa..tak per, semua tu rezeki kan..hehe

    ReplyDelete
  8. beshnye dpt ME ngn BE..eyka da lme ade nuff tp msh cmtuh je.earning pon cket je..cdey je =(

    ReplyDelete
  9. @Ellen
    xper ellen..nanti dapatlah tu..blog ellen kan dah mantap...hehe..

    ReplyDelete
  10. @♥ eyka elisha ♥
    jgn sedey2 eyka...nuffnang tu baik hati..mesti dpt be nanti..sis pun dlam 2 bulan jer dah dpt belas2 be tau..baik kan nuffnang...hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah.

    Ntah bila aunty nak dapat BE ni..uhuk.uhuk.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...