Attention to Semua Peserta My GA

First of all nak mohon ampun dan maaf sebab xumum2 lagi pemenang my 2nd GA aritu...
Bukan sebab sibuk tau...
Kan saya mention nak mintak adik  Nisa saya yg comel tu cabut undi...
Untuk pengetahuan semua, adik Nisa kat Kuantan..Last week ada g jumpa Nisa tapinya tak sempat nk mintak si amoi tu tolong cabutkan undi...Maybe disweek saya akn mintak amoi tu cabutkan undi yer...
Jangan risau tau..saya bukan sengaja melewatkan untuk pengumuman tu...
Malas nak cabut undi sendiri sebabnya saya dah gtau masa dalam entri tu nak mintak Nisa cabutkan undi...Masa first GA aritu dah guna random.org kan..tuk ga kedua ni nak manual ar plak..
Hadiah souvenier yang biasa2 jer...
Biar jadi misteri yer kepada bakal2 pemenang...
Yang pasti saya dah pilih 2 orang atas satu sebab yang akan saya gtau kemudian yer..surprise!


Sebelum tu siapa yang belum check nama lagi tu, check ar kat SINI yer..
Kalo ada yang tercicir tu gtau kat entri ni yer...
Maaf sekali lagi...
alamak..silap teknik gambo ni! nampak bulat giler muka..oh tidak!
Nisa yang kenit...amoi nama panggilan tuk dia...


4 comments:

  1. ok,ada:)tapi ase sis buh nama nanakimie lar..sebab ada dua nana kat situ...no.51 n 67:) nati xdela keliru..hehe...nanakimie no.67:)

    ReplyDelete
  2. haipp.. apekabo sis azlina? sy datang tengok blog yg best ni. :) memang best. pinky dinky gitu. hehe..

    Jom ziarah sini... :)

    Http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. oh tak per..kena bersabar gak..harap ada rezeki..opss ada join ker ni..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...