Oh anak sedareku!

Budak kecik ni dh pandai bawak keter...dapat pegang stereng jer pun dh cukup!!

Tengah belajar merangkak!!!budak kecik memang xkenal erti putus asa....

Hehehe...muka comot....dia suker sgt kalo dapat duduk atas kerusi tangan ni tau...nk men ciku cak....

Kali ni entry pasal ank sedare saya a.k.a nisa a.k.a budak kecik...Sekarg ni dia pandai dh nk men2 ngan org...dh bestla kiranya...suaranya halus...susah nk dgr tau!!!nk bg dia ketawa pyhnyerla...senyum jer sokmo....tunjuk lesung pipit dier yg dalam tu...

sejak 2 menjak ni dia suka mengamuk tau...ntah ape kenala...asal tinggal dia sorg jer...selok ar dia nangis tau!!penuh air mata...hihihi...tp syok tgk dia nangis coz mmg susah bangatla nk tgk dia nangis ni tau...sekali sekala nangis....skang ni plak dia jd budak degil yag xmakan saman!!!
susah gler nk pujuk semula kalo dia dh stat lentokkan badan tu...hey!!memang ank aboh tul ar!!

Tapikan...kalo xmen ngan dier sehari...rindunyerla...dari kecik dh biasa...men ngn ank org jerkan...bilerla ank sndiri plak erk...hahaha...berangan plak!!!
Pagi ni nisa xder...dia tdo...erm...hope ptg ni lehla men ngan dier...nk usik2 bg dia nangis!!!hehehe....

Read more ...

Mood Nak Blogging


Sesuai ngan tajuknyer...al kisahnyer malam ni saya nak citer cke pasal program Score A..
Saya tahu di luar sana ramai yang dah tahu n maybe dh ramai yang sertainya.

Akceli program score a ni di'introducekan' oleh sorag kawan baik saya dlu maser kt UPM..nora namanya...dia semangat ajak saya g preview kt ktn tapi malangnya saya xleh join sbb ader kursus maser tu(bukan alsan tau xnk join dier...ini kebenaran...)

Tup!Tup!jiran kt sebelah ofis saya ni join score a ni tau!aritu K.La ni sewa tmpt saya sbb nk buat demo score a ni ar...aderla dalam 10 org yg datang...That was teh first time saya dgr preview scora a ni..memangla smgt gler...ye ar...saper yg xnk buat duit kan...TETAPI....modal besar sgtla...Paling rendah pun 1788...Manerla saya nk cekau!!gaji bulan pun xcukup(sbb nk otter keter...)huhu

Tapi....
k.la ni jenis xputus asa...dia dh join score a ni...aritu dia offer g NDO kt KL ngan dier...bayar rm70...HEHE....xgi pun...kali ke-2 dia ajak...xgi jugak...huhu...dia xputus asa lagi...dia ajak lg tadi...pegi ari ahad....korg raser2 sy nk g ker x erk...*$$$&^@#$%&##%^^%&

Apa yg sy paham program ni memangla OK SANGAT2...tpkan nk dapatkan orang bwh kiter tu ar....dahler nk kuarkan modal ribu riban....saperla yg sanggup...lagipun nk buat mende ni kna fokus...(aper2 kejer punkan kiter mmg kna fokus!)...tu ar mslhnyer...saya ni byk ngat komitmen len nak buat...MCM2....(paling pntg skang nk capai trgt internet marketer...fuyooo!tinggi x cita2 saya ni??)rakan2 semer...bagila support erk....

Erm...sy ni dlm usaha nk perbaiki blog saya ni...maklumler...aritu ntah ape kna xley nk masuk lnsung kt blogger.com.....alhamdulillah sgla pndritaan tersebut tlah berakhir kini...aminn... pasni bolehlah saya slalu mengupdate blog ni...(muka tgh senyum ni...hehe)

Kepada rakan2 yg mgkin xpenah dgr lagi pasal score a ni lehla klik sini ye...
Read more ...

PROGRAM INTERNET


Hehe...saper yang xnk duit kan....sajer jer buat inspirasi dalam diri ni....
Aritu saya telah menyertai sebuah program internet.Sebenarnya dah lama saya tahu mende tu tapi baru nak try...hasilnya dalam masa seminggu saya telah berjaya mendapat duit rm30...itupun sebab sekali jer saya buat pengiklanan. Kira okeyla kan...tanpa modal...kira untungla...tapi program tu saya dh malas nk promote sgt malas.Lagipun ada program yang lagi best!!!Tengah sibuk ar ni nk belajar macam2 perkara...xcukup masa nak buat semua...nmpk sgt time management saya ni failed kan...aperpun...saya memang percaya program di internet boleh menjana pendapatan jikalau kita berusaha dan sentiasa fokus!!!sebabnya saya dh try program tu secara suka2 dan dapat hasil...biarlah orang kater cket jer RM30 tu...Tapi...saya xkisah...saya nak cabar diri saya untuk lebih fokus terhadap apa yang saya buat skang...lagipun my blogger dah ok ngan laptop ni...aritu xley guna laptop ni...sakit ati jer...ni dh ok sgt2....syukur alhamdulillah...insyaAllah pasni saya akan rajin update blog saya ni semula...oh yer! sebelum tu saya nk edit template dulu guna dreamweaver....tp xder masa lagila....tolong........saya nk belajar buat minisite...nak promote...nk buat cd video...nak buat pelan bisnes....arghhhh...banyaknyer perkara bermain di mindaku skang....

Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...