TQ my visitor! especially Bro eyriqazz...

Alhamdulillah...
walaupun seharian saya xbw arini malahan sejak hari Jumaat yang lepas saya dah jarang online, namun, masih ada juga yang sudi berkunjung ke blog strawberry-lynn ni. Terima kasih buat semua!Tapi graf menurunla...malam ni saya baru nak start jadi blogger tegar semula!hahaha...segala masalah dahs etel sikit demi sikit..nk blogging pun ada mood ar...
Tengok kat widget pelawat Gengblogger tadi,tetiba terperasan GTO mai melawat jugak ke sini...xkan xkenal kan GTO...Great Teacher Onizuka! ataupun Eyriqazz...Blogger yang mempunyai pengalaman agak lama dalam bidang blogging ni. Kesimpulan kat sini saya nak gitau yang blogger otai  ni rajin jugak blogwalking n xsombong pun...hehehe...sudi jugak singgah blog buruk saya ni ha...Apalah first impression beliau erk...Malunya rasa...penulisan saya yang entah apa2...tiada info lansung...Bro Eyriqazz juga ada kasi komen and ajak join GA beliau jugak! pasni kena buatla...


Tidak lupa juga buat semua2 visitor yang tersenarai dalam gengblogger tu yer...Semoga rezeki anda semua bertambah2...


Oh yer..banyak GA yang saya kena tag ni...hehe..hutang2...kena buat laju2la nanti ni...


Banyak cerita dan kisah arini...Membabitkan incik viva saya tu ha...Apa pulak yang terjadi pd incik viva saya tu erk?lepas se..se..dugaan sangat2 tau...apa nak buat...hanya menghadapinya dengan penuh kesabaran serta berharap agar tersurat hikmah di 
sebaliknya..
amin ya rabbal alamin...




2 comments:

  1. bro eyriqazz ni pun me anggap my sifu sbb otai blogger ni--kagum me sbb UV blognya sgt tinggi + income RM1K sebln tu!!!

    ReplyDelete
  2. good luck lyn untuk semua contest and GA ya....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...