Tolong...Help me..Blog saya kena hack ker?

Updated
Kalo sesiapa yang biasa singgah sini mesti perasan kedudukan sidebar sebenar blog ni. Biasanya kat belah kanak tp terpaksa dialihkan ke belah kiri. Xtau apa yg salah kt blog ni sebab kalo nk klik link yang berada di belah kanan tu mesti xleh! skang ni linkwithin yang hujung kanan tu xleh tekan..ke ada saper2 yang boleh?padahal xde kacau pun seharian ni coz malam ni baru nk start on9...ke blogspot ni kena hack coz pg td bukak pastu xlogout pun..huhu


Salam...
Tengah sakit ati giler2 ni...naper xley nk komen kat shoutbox sndiri?
Naper xleh klik kat sidebar "rakan blogger" yang belah kanan tu?
Kat mana silapnya ni...
Saper tahu naper n apa perlu dibuat...
sungguh sakit hati ni...


13 comments:

  1. sekarang dah boleh lum, maybe ada something yang awak terusik tu

    ReplyDelete
  2. sory dear...cik mas tak berapa tahu psl 2 syg..mybe bab2 coding..tny sape yg cekap bab2 tu...huhu..

    nak tny cm ne nak letak "[nak balas komen] kat bahagian coment box tu ek..ajar bleh??

    huhu

    ReplyDelete
  3. oh lyn adjust kelebaran nya terlebih kot..bee baru adjust template beee tadi komen skit..

    ReplyDelete
  4. sbb prob ngan template ataupn html...tp x pasti sgt :)

    ReplyDelete
  5. @honeyvsbee
    ermm...xjadi jugakla bee...b4 xpenah jadi pun...ni yg xbest ni...

    ReplyDelete
  6. @♥..cik_mas..♥
    cik mas,nnt lin try cari tutorial dia yer..coz lin jumpa terus apply kat blog...xde test2 dah..hehe

    ReplyDelete
  7. tersilap ngedit kut.

    pape pun, sebelum edit, backup code dulu.

    :)

    ReplyDelete
  8. tak logout? online kat ummah ke CC?

    tak tau la nak wat camne....kiter blogwalking sini jer

    ReplyDelete
  9. sory.. xleh nk tlg sbb sy sendiri pun x reti buat.. blog sy blog amatur je.. heHe

    ReplyDelete
  10. kaka lyn, mgkin problem dengan coding kot. cuba tgk balik mana yang salah. ok ? jangan sedih-sedih k.

    ReplyDelete
  11. salam..
    blogsaya pun tak terkecuali.
    stat blog tak dapat tengok, nak post entri terbaru pun tak dapat. hadoi..tah berapa hari dah 'tertangguh' dek masalah yang entah dari mana puncanya :i

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...