Tolong bagi URL Blog korang SEGERA yer...

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


Ada kawan cakap..dia dah kasi nama dan link tp lum ada dlm page bloglist tu.
Mintak maaf yer..Lin memang lum update lagi malam ni..
Sedang sibuk join contest dan ga! terlalu  banyak nk join...rajin betul blogger2 buat kan..sangat suker!
Maybe sok Lin akan update lagi list dalam page bloglist tu..But..After balik dari Perodua ar. Kan my Viva cayang buat hal! sedey sangat2...tension...


Malam ni nk kena tdo awal sebab sok pagi2 kul 8.30 dah kena ada kat Perodua tu...
Saya dah siapkan 2 entri untuk dipublish sok pagi...salah satunya pasal blog TWIN!
sO, nantikan yer entri terbaru sok...


Saper yang belum lagi kasi link tu silalah berbuat demikian di ENTRI KHAS ini yer...


Tolong yer semua followers blog strawberry-lynn ni.
CAYANG KORANG SEMER2...


3 comments:

  1. nak join jugak nih..

    http://belog-newbie.blogspot.com

    Latest Entri :
    1)Cerita Pura-Pura
    2)Kena Denda Gara-Gara Bergaduh Depan IPD

    ReplyDelete
  2. pakai keta camtulah..ikut nasib kan..bersabar ajerlah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...