Saya Nak Masuk Bloglist Ellen


Sejujurnya Lin nak gtau awal2 ni, bab2 nak buat entri kreatif memangla fail! Sungguh kesian kan... Apapun Lin tetap nak mencuba nasib jugak agar termasuk dalam bloglist sis Ellen...Mula kenal sebab sis Ellen buat giveaway first tu.
Lin berkecimpung (xtahan perkataan!) dalam dunia blog ni dekat 5 bulanla secara serius pastu memang perasan sis Ellen seorang yang rajin bw. Mesti ada jer nama 'ellen' tu kat shoutbox! Pastunya Lin suka beramah mesra jugak dgn sis ni...sehinggakan masuk dalam a must visit blog sis ellen. Now, a must visit blog tu akan dibubarkan...huhu..Lin xnakla blog Lin ni terkeluar dari pandangan mata sis Ellen...Sebab tu Lin nak join segmen khas sis Ellen ni. Bab2 nak komen blog tu rasanya macam xde kot. Blog Lin sendiri pun dah kena sembur ngan una!hehe..lagipun, Lin rasa blog sis Ellen ni dah ok..nk loading pun xdela lambat sangat. Cumanya yang Lin nampak header sis tu kena kasi besar sikit. Lin pun dalam proses nak cari designer buat header blog Lin ni. Pastunya kalo leh banner2 contest tu sis buatkan dalam satu page or bila klik baru kuar..yang auto slide tu. cam kat blog ciktom...xdela panjang berjela nanti...
Dari segi penceritaan, okey jer...ringkas dan padat serta mudah difahami..Entri yang Lin suka pasal Alexa Rank tu...Bukan apa, as a blogger, mende2 gtula yang kita nak tahu kan..penerangan yang sis Ellen barikan dalam entri tu agak panjang lebar dan mudah faham! Pastunya siap dengan tips nak tingkatkan alexa rank. Bukan Lin xpernah baca pun pasal Alexa rank ni kat blog len tapinya entri sis lagi mantap n mudah faham!Thanks...
Lagi satu entri best adalah pasal luahan hati sis tu. Lin sangat2 bersetuju dengan semua kenyataan yang telah sis Ellen buat dalam tu. Antaranya : Tujuan kita berblog adalah untuk mencari kawan seramai yang mungkin dan blog adalah tempat untuk kita meluahkan perasaan. Tidak pedulila orang nak kata apa pun kan sebabnya ini rumah kita. Kita tak paksa orang untuk dengar keluhan dan luahan perasaan kita kan. Semua penulisan dalam entri luahan tu sangat menarik hati saya...memang kenyataan hidup...dan hakikat yang kita perlu terima kekadang kita tersalah sangka dengan orang. Ingatkan dialah teman sejati yang kita dah jumpa tapi rupanya tidak....
Itu jerla yang saya nk share dengan sis Ellen...

Kawan2 nak masuk bloglist sis Ellen x? 



3 comments:

  1. wah..thks ya sis kerana sudi join segmen ni..

    ReplyDelete
  2. slalu gak bw kat blog ellen dulu..rajin btul dia, skrg jarang sgt sb tenet slow cam siput..hehe..anyway bole tak buat tutorial read more tu, mcm best jer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...