~Saya ingin header dari nardnaddy~

Dah lama nak cari designer header ni... Sungguh benci melihat header skang...sebab sangat burukla...Tolong yer nard...Sukanya bila ada orang  offer nak buat header free ni! Memang dah usha2 designer yang ada ni tapi lum decide lagi nk tempah ngan saper...
Pucuk dicita ulam mendatang...Nard ni cam tau2 jer lin nak header baru! Tengokla header lama lin ni...


Buruknya kan..xberseni lansung! Guna photoscape n gimp jer...

Nard, lin nak header yang ala2 gini jugakla...touch up kasi comel2 yer...hehe...Lin kasi beberapa gambar untuk nard proses buat header...pastu dependla kat nard nk wat ganer2...xkisah janji nmpak kiut2 jer org kata..nk ala2 pinky  gitu...alamak..byk songeh ker nard?sori....




Okeyla nard..pilih jerla maner2 berkenan yer..hikhik...poyo lak rasa! Kat header tu just nk ada url blog jer pun dah cukup xperlu kata2 hikmat len...

Bila siap ni?hahaha...just kidding...
TQ so much..nanti dah reti design template, buatla free jugak yer..kuang kuang kuang

Saper yang nak jugak servis free ni? sila angkat tangan! 
xderla..
klik jer banner bawah ni yer...




1 comment:

  1. okay lynn dah siap.
    nanti bagi email kat blog i okay.

    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...