Saya Blogger Pahang

Salam...
Segmen nak memperkenalkan diri ni..Nak x berkawan dengan saya? Meh nak introduce dulu yer....
Nama penuh mak kasi Noor Azlina Binti Mohd.Saod. Kat umah my family and jiran2 terdekat panggil Kaklong comey..haha..xdela..kaklong ajer! Kawan2 panggil Lin..Yang rajin sebut panjang panggil Azlina
 Status ? Belum berkahwin...single lagi ni..ada x yg nak masuk minang?hahaha..lum ada jodoh lagi kata orang...cinta monyet tu pernah ada tapi cinta sejati?hurmm...untuk Allah ar kan...yang kekal selamanya...


Kalo rasa nak berkawan dengan saya, bolehlah mneghubungi saya di 
 

Jangan malu jangan segan yer..add jerla...
Saya bekerja dan tinggal di tempat saya sendiri kat Chini...Daerah Pekan..ala..kawasan PM kita...best x? mestilah best! Saya anak FELDA tau...ada saper2 anak felda kat sini? Kat felda saya ni ada tempat kraf yang SAWARI pny. Tapikan yang paling best ada pusat internet FREE! Jangan tak percaya tau!itulah hakikatnya... Guna line P1 Wimax...laju wo kat sini! tengok youtube tu smooth jer..jarang sangatlah nak buffer! Apa lagi yang best erk? Errmmm Tasik Chini ar...skang ni dah naik taraf tempat tu..cantik...datanglah tengok2...


nak join segmen ni jugak?klik banner bpm ni yer...








4 comments:

  1. ni segmen ke lin..anjuran sape..hihihi..ooo duk kat tasik chini..syokla bosan2 leh gi tasik..pernah gak gi skali..ikut program..

    btw, lin ditag

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/1st-ga-from-aesya.html

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  2. idah pun anak peneroka gak..tp area kemaman la...

    ReplyDelete
  3. @cikpuanhady
    xderla dekat sangat ngan tasik chini tu...dalam 20km jugakla...
    tq tag

    ReplyDelete
  4. @cik dah ganu kiter
    oyeker anak peneroka gak..best jadi anak peneroka ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...