Sabun susu beras OK ke KO?

Salam..
selamat malam..
ingat tak saya pernah post pasal nk cuba sabun ni?So, saya dah try seminggu menggunakan sabun tersebut tetapi hasilnya...
Petang tadi di kerusi batu kat beranda umah...


Ma : Lin, apesal muka nek jerawat?besar2 lak tu..pakai pencuci apa skang?
Lin : ..... (hanya terdiam dan membisu...)


Sebenarnya dah perasan pasal tu. 2-3 ari ni jerawat subur je nek..besar!sakit lak tu...pastunya bila pakai sabun tu memangla terasa kulit ni tegang giler tp cam entahla..lama2 tu cam terhidrat kot..rasa kulit muka cam nk menggelupas jer...
Sabun tu sesuai untuk kulit sensitif mcam saya. Kalo kulit normal dan tidak bermasalah saya rasa ok kot coz kira tradisional tu.xcampur bahan kimia...lagipun ramai jer blogger cantik (xingat saper) yang memang pakai sabun susu beras ni..
Akhirnya, CNI juga pilihan hatiku...sejak pakai CNI, kulit muka saya licin dan kesan jerawat mmg makin pudar...pasni xnk curang dah ngan CNI..hehe
Testimonial jer ni...


Nota lin : ermm..xjadila nk order sabun ni nak pakai harian...kembali pd CNI ptg tadi masa mandi..sabun susu beras tu jadi sabun badan jer...

2 comments:

  1. lynn..cik mas baru je order sabun tu 2 biji.....betul ke smpai jadi cm 2...tp penjual 2 penah bgtau..sabun 2 buat muka jadi tegang & mengelupas..teruskan pakai je...nanti akan nampak hasil....

    so cm ne cik mas dh beli tu :(

    ReplyDelete
  2. sis baru je dapat sedozen sabun ni..beli laa..bukan sponsor..saja nak ngeetest..

    sis pakai kat badan je takat ni..
    belum ada keberanian pakai kat muka..sebab takut naik jerawat..
    nak gak tgk leh putih tak lepas pakai sedozen ni..miahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...