Sabun slimming USA berkesan!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


Okeyla..Lin nak buat review sikit pasal sabun slimming USA tu.Kan lin penah order tuk try.Luper yer...Aritu Lin beli 3pcs jer dengan harga RM25!Tahan lebih kurang sebulan jugakla..Tu pun guna 2-3 kali sehari!Disebabkan nampak keberkesananya tu, maka, dengan rasa yakin dan tanpa was was lagi Lin order sedozen pulak tp daripada kakros! My fren n adik ipar pun nak try jugak...so, kasi jual sama mereka!hehe..
Korang nak beli x? Kalo teringin nak mencuba sila inform yer...
Kakros ni baik tau! Saya sebenarnya dah lama nak try sabun susu beras ni. Tup tup! Kakros kasi gift masa antar sabun slimming tu. Sok nak try gunala untuk pertama kalinya.


sedozen sabun slim+sebuku sabun beras!

Psst...Lin start jadi pengedar sabun slimming ni skang. Ramai jugak yang tanya2 ni.Jiran2 serta kawan2...Kalo korang nak try, gtaula yer. Try sebulan pasti rasa kesannya tau! sebulan kena 3pcs...Harga special tuk follower jer..hehe

13 comments:

  1. memang berkesan ke?nak try jugak...

    ReplyDelete
  2. sabun nk gemokkan bdn?? ada x? heHe

    ReplyDelete
  3. lyn...wah..bagus2...sama2 kita slim yer

    ReplyDelete
  4. @Ms_EIDA
    sabun ni tuk slim...hehe..kurangkan selulit...tryla...

    ReplyDelete
  5. @farhana_aziz
    sebualn lin guna ni ada perbezaan nampak..kira berkesanla...hehe

    ReplyDelete
  6. @ejulz
    hihi..nk gemok erk?kena makan sabunla jawabnyer..hehe

    ReplyDelete
  7. @drugbuster
    dengan izinNya...boleh kurus..kita cuma usaha jer

    ReplyDelete
  8. salam sis..camne ek nak order sabun ni..nak try gak la...huhu..badan ni mg mOK...huhu...tulun ek..:) Maceh...:)

    ReplyDelete
  9. Salam lin.. blh add saya di Irdna Irsyad Shoppe.. spesel price utk awak...

    ReplyDelete
  10. 3 ketul rm25?.. agak mahal ...huhu


    sy dpt sedozen rm40 je.. huhu =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...