Rezeki Buffered Earning Lagi

Alhamdulillah..walaupun saya dah jarang online sejak2 menjak ni, namun Nuffnang tetap bermurah hati nak bagi buffered earning untuk blog contest and giveaway saya tu. Mean buffered earning yang ke-4 untuk blog tersebut dan juga dalam bulan Disemebr ini jugak...syukur alhamdulillah...
Jika sebelum ni saya dapat iklan kat LB jer kali ni saya dapat iklan kat LR pulak! Kat SS bila pulak en.Nuffnang? haha..tamak haloba tol ar...
Apapun thanks a lot buat smua visitor yangs udi berkunjung ke blog ni evev tiada cerita menarik pun untuk tatapan kalian.
Buat advertiser n Nuffnang, sila kasi BE lagi yer kat 2 blog saya ni...at least lepasla saya nak pasang karbon kat bonet incik viva saya tu..hehehe
Saya punya BE banyak tapi earning ciput2 jerla...malu nak tunjuk! sebab tu saya mosaix kan dier...



Teruja x tengok BE saya?kalo nak jugak dapat BE, meh daftar segera kat NUFFNANG

pssstttt : kalo nak income lebih, daftar jugak ngan HEARTBEAT.MY

Jangan risau status GLITTERATI anda kekal macam saya...xeffext lansung pun...


KLIK BANNER KAT BAWAH NI NAK KE PAGE DAFTAR







7 comments:

  1. nadia pun dapat satu lagi BE today...Alhamdulillah and tahniah lynn....tenkiu nuffnang

    ReplyDelete
  2. waah..meriah be kat blog nie..hehe..tahniah2.. =)

    ReplyDelete
  3. hehe..sory kak,ada tutorial tak? =P

    ReplyDelete
  4. wah.. bagus2.. tahniah2 yer.. ^___^

    ReplyDelete
  5. lyn buleh share lynn isi survey nuff tu apa?

    ReplyDelete
  6. tahniah lin.. \bersusun2 BE nya tu... lebat la hasilnya...

    ReplyDelete
  7. tahniah lyn..
    meriahnya BE..
    mmg jeles

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...