Renovation Blog strawberry-lynn

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


Saya sedang belajar buat menu dan transparentkan menu tu skang. Inilah hasilnya.



Tujuan utama menu di atas disediakan adalah untuk mengemaskan blog ini yang sememangnya sudah serabot...Itupun setelah diservis oleh Kak Dahlia. tq yer...Banyak rombakan yang telah saya lakukan pas servis tu tau! Banyak blogger2 yang sudi memberi pandangan terhadap blog strawberry-lynn ni. Ermm..amik berat jugak korang ngan blog saya ni yer...

Jom lihat beberapa komen yang saya sempat catch!


Kenal x saper  ni? Tipu ar kalo xkenal kan...sudi gak komen kat blog saya. Anyway, TQ atas komen tu. Kaler lama gelap, sbb tu darkbatman suggest guna font color putih! Tp skang saya berubah b/ground post kaler putih n tulisan kaler itam.
Seterusnya pulak dari blogger yg selalu muncul namanya kalo BW...anastasyea


Ha! Lin dah buat beberapa suggestion yang sis nyatakan tu..PAGES! dah asingkan award...yang len2 tu on da way...hehehe. Yang gadget Rakan blogger tu plak dah tunjuk 5 jer yang terkini update! Banyak dah gadget len yang Lin dah buang..loading page pun kira dah ok daripada aritu tau! seyers ni! malas nk cptured.

Dalam proses nak make over ni...
Jangan lupa kasi url KAT ENTRI KHAS ni tau...Kasi url dan nama glemer jer...Silakan tau...

nota Lin : saya dalam proses nk kasi blog ni comel sikit...hope berjayala capai sblm new year! amin

2 comments:

  1. hahaa.. aie tersalah ckp ..erk lynn pun turut slh fhm..hehee.. maksud aie, font 2 kaler hitam tp background putih . adoi.. cemane leh silap gtau ne..larikkk..hahaa.. btw, skg ne nampak lagi mantap..sonok dh bace.heheee

    ReplyDelete
  2. @darkbatman
    alamak! slh paham erk..malunya...
    xper ar..msg2 slh paham!hehehe
    betul ker ni ada improvement?alhamdulillah...tolongla kasi nasihat sikit...sy ni baru jer nk berkecimpung dgn seyes...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...