Pengumuman kepada semua peserta dan pelawat

Pengumuman kepada peserta my 2nd GA...


Malam tadi lin sempat terjah beberapa entri untuk my 2nd GA...
So, bolehlah semak nama..belum ada semua lagi yer...malam tadi letih selepas seharian berkampung kat bandaraya Melaka Maju! Penat...
Klik my blog contest/ga yang ada kat sebelah kiri kawan2 ni yer...ada link kat atas frame blog tu...Pastu nanti dalam blog tu ada gambar 'nama peserta'! klik jerla yer...
Maaf sekali lagi tak dapat nk update adiah sebab ada kat Tampin lagi skang...sok atau lusa baru leh nak update adiah...dun wori...adiahnya dah ada..dah beli kat Melaka semalam..adiah biasa2 jer..souvenier from Melaka...jadikan kenangan...
Thanks pada semua yang sudi join yer...


Pengumuman kepada kawan2 yang belum join lagi...


Kepada yang belum join tu masih ada masa lagi ni...
Mungkin GA ni akan ditutp lebih awal jika saya ada plan nak ke Kuantan jumpa Nisa k! mean sblm 29hb. tu kalo saya rasa nak g Kuantan, saya akan close GA ni awal sebabnya boleh terus  suruh NISA buat cabutan nanti..dia kan duk kat Kuantan skang..huhu...xdapat jumpa dia selalu...Jadi, bualah entri cepat2 yer..manerla tahu ada rezeki untuk anda...Adiah memangla buakn keter ker apartmnet ker..join dengan riang ria dan sukahati jer...merapatkan ukhwah blogger...


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...