Pendapatan Terkini HeartBeat & ChurpChurp

Salam dan selamat malam...


Untuk malam ni,  Lin nk kasi tunjuk sikit pendapatan ciput yang Lin dapat daripada Heartbeat.my dan ChurpChurp. Memang ciput tapi lama kelamaan jadi bukit jugak kan. Lagipun, sambil2 online bukan kena buat aper pun. Lagipun ramai lagi blogger yang dapat earning fuhhh!Lin ni kira barulah jugak berkecimpung. Apa salahnya mencuba kalau boleh dapat duit kan..xkan korang xnk..hehe
Untuk Heartbeat tu, dah tinggalkan code kat belog pastu blogging jerla cam biasa. Untuk heartbeat.my ni Lin baru seminggu tau buat!meh usha baper Lin dapat...Sikit jer...nak cash out kena RM50! Tunggu jerla kan.
Saper belum lagi mendaftar, meh DAFTAR HEARTBEAT DI SINI ataupun klik banner yang tengah menari tu. Rugila xjoin sebab bukan menyebabkan status GLITTERATI korang jadi NON pun...Heartbeat ni kira cam banner iklan yang orang nak sewa tu jer.Lepas daftar tu, amik code isi kat blog korang! Nak tahu lanjut sila klik entri ini dan entri ini jugak!




Meh lihat ChurpChurp plak! Yang ni kolaborasi dengan Nuffnang! Daftar jerla ChurpChurp. Nanti diorang akan kasi assignment pastu just promoter jer...Yang ni lambat lagila nak cash out sebabnya kena RM100 baru bley cash out! Lagipun, susah jugak nak dapat earning. Coz kena suruh orang klik cam youthsay tu ha.

Apalagi? saper yang belum lagi mendaftar silalah berbuat demikian skang. Rezeki ada di mana-mana...








Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


5 comments:

  1. err...dia xjdikan glitterati non ordinary ek???hurm...cambest

    ReplyDelete
  2. dah click..hhaha.moga2 boleh la dpt income masyukk kann;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...