Pendapatan ChurpChurp dan HeartBeat

Salam
Saja nk gtau bahawa pendapatan daripada ChurpChurp dan HeartBeat dah ada peningkatan.
Yang ChurpChurp tu maybe sebab dah retila sikit buat assignment! hehe
Yang heartbeat tu plak sikit jer baru, but okla...sambil2...lagipun sikit2 lama2 jadi jugak bukit! ye x?
Tapi, sorila...Lin xsempat nk captured amout kedua2nya.Maybe nest post k!
Ini adalah n3 autopublish sbb pagi sok Lin nk g Pasar Borong! nk bawak adik ipar jalan2...best tau kat Pasar Borong tu.Bukan jual ikan sayur tau TAPInya jual baju2 dan kain serta yangs ewaktu dengannya dengan harga borong!
Oklah Lin pun dah ngantokla..Jumpa lagi tengahari yer!
Sila tekan Heartbeat kat bawah ni yang leh jana keuntungan!





Jangan lupa sign up sekali yer!




6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...