Penangan BlogLarian Untuk Trafik Blog!

 Salam Maal Hijarah buat pembaca blog Lin ni.


Malam ni baru berkesempatan nk blogwalking setelah seharian berjalan ke sana sini. Sungguh release rasanya. Lin ingat dah xde orang yang sudi jenguk blog ni sbbnya Lin xbw lansung arini. Just nk buat post jer ni. Mata dah ngantok sok kena bangun awal coz nk g Perodua! Meh kita saksikan trafik Nuffnang blog strawberry-lynn ni bila seharian xblogwalking lansung! Masih ingat x Lin nk tengok apakah kesan bila kita join yang segmen BlogLarian tu kan. Adakah membantu trafik or just segemen semata2...



Lihatlah..ada jugak insan yang sudi hadir ke blog ni...thanks yer kawan2...
biarpun jumalhnya tak banyak namun, sangatlah bermakna untuk hari2 tanpa blogwalking ni.

Jumlah : 43 UV

Mari lihat pulak referer daripada siapa k!


Ternyata BlogLarian tu memang berbaloi2 nk kasi ada trafik jugakla! Lupa lak nak mark...ermmm..yang first tu blog contest dan giveaway Lin ar. Tengok yang second tu! ha! kan daripada BlogLarian...

Saper yang belum lagi join segmen, cepat2lah masuk segemen tu. Lin dah join...korang biler lagi?
Baca kat SINI caner nk join jugak yer.

Sesungguhnya BlogLarian berbaloi2 n khas tuk orang yang suka blogwalking tanpa menipu!




3 comments:

  1. Kire terbaik la tu lin..
    bukan senang nak jadi yg terbaik..
    Lin dah berusaha seterusnya kene tawakal kan ??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...