OH VIVAKU SAYANG...

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


Saya sangat sayangkan dier...
Saya tidak mahu ada cacat celanya pada tubuh dia...
sebolehnya saya mahu jadikan dia yang terbaik untuk saya...
Namun, sejak peristiwa 19 oktober itu, macam2 ragam dah dia buat sehinggakan selalu terdetik di hati saya ini untuk mencari penggantinya!
Saya berusaha juga untuk memulihkannya di Klinik Perodua!Jom layan my pic!


pergi bersama adik bongsu!peneman yg setia
adik kimi buat air!bukan buat..just picit jer button kuar air yg kita nak.ada air milo, teh,teh o dan nescafe!
posing kejap sementara xde orang! awal giler sampai...haha..sejok lagi!
dah puas kat dalam, amik angin kat luar plak!cantik myvi tu kan..kalernya!orang terengganu ramai aritu sbb jumaat diorg cuti kan.

merenung masa depan...bersandarkan tiang...

kimi amik candid!


keter dah siap tp org perodua tu lum panggil lagi nk bagi kunci..huhu
dah setel urusan kat perodua, masa tuk isi perot.ada shopping baju dolly!minat plak tengok kat the store tadi.

inilah tempat makan tu..food court dalam Kuantan Parade!

adik saya lapo!dia makan nasi ayam..best katanya!

walau macammana pun, saya tetap sayangkan VIVA sy ni...

nota : tgh tunggu perodua tipon pasang barang! Arm bengkok sbb tu ada bunyi2 kalo turn right!





2 comments:

  1. beruntung kereta tu dapat tuan macam lynn :)

    ReplyDelete
  2. sy dh lama abaikan kereta sy...owhh kesian die... sbb tuan dia dua2 bz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...