Nak masuk list BlogLarian!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?





Dengan sukahatinya saya nk joinkan diri dalam program BlogLarian ni. Tau x apadia sebenarnya ni? Kalo korang jenis yang suka blogwalking, silalah berbuat seperti saya sekarang ini. Anda pasti berpuas hati dnegan hasilnya. Sprtmana yang kita tahu, sekarang ni kan byk otai2 yang terer telah kuarkan software tuk blogwalking ni. Macam2 kan skang org cipta untuk memudahkan proses blogwalking. 

Okeyla..mesti nk tahu apa yang best pasal BlogLarian ni kan?

1. BW lebih mudah dan pantas!
2. Buka 5 blog dlm 1 masa in one windows! xpyh nk tekan close tu byk kal dah!
3. Loading time lagi cepat
4. Trafik berganda! bila ada orang buka senarai yang ada blog kita tu, auto dapat trafik dah!

Itulah serba sedikit pasal BlogLarian ni. Info ni pun saya tahu dari sis Dahlia. Sis promote mende ni. So, kepada sesape yang nak info lebih silalah layari http://bloglarian.blogspot.com/ 

Saya suka blogwalking sebab saya nak tengok graf analytic nuffnang saya hari2 panjang! xmau kontot2 jer. pastu kalo leh, jadi cam tangga! 

So, dengan ini saya nak ajak korang2 semua untuk bersama-sama berblogLarian dengan cara yang lagi senang dan mudah!

Kakyong , sis Ummi Hanie dan kak ieta, jom buat mende alah ni. Untuk lebih lanjut, g SINI yer




1 comment:

  1. Assalam, Terima kasih join BlogLarian. Anda boleh cek blog anda di senarai ke 20

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...