Mydin besar!

Arini saja nak update pasal percutian kitorang kat Melaka. Kena buat banyak part ni sebabnya banyak tempat yang menarik yang sempat saya g lawat. Sehinggakan ke arini pun badan masih terasa letih dan sengal2! Tempat first sekali kitorang g ialah Mydin Hypermarket! Sungguh banyak keter...nak cari parking memang skeian ar...Jauh pun jauhla..janji leh masuk Mydin tu. Ma yang sibuk nak cari ayat Al-Quran kat sana. Kalo xde kat sana jawabnya ke Nilai pulak ar kitorang pasni! Jom tengok2 apa yang ada kat sana...
      Adik2 saya pun sibuk jer nak bergambar.   
ada tempat untuk derma darah kat bahagian luar Mydin tu
saya pun nak interframe jugak...
antara ruang frame ayat suci Al-Quran
 Nak yang mana se? aboh tanya ma
                         Hiburan keluarga pun ada. kanak2 leh main game...                                   food court dia pun besar tau...ada Radix Fried Chicken lagi. Gambar kabur sebab pakai hp jer..kamera xde bateri! dekat 3 jam jugak kitorang kat sana..penat...luas sangat tempatnya. siap dengan barang basah lagi. Dah siap shopping kat Mydin pulak, kitorang bersesak ke bandaraya. huh! sesak giler2...next part nek kapal samudera plak! Hari cuti am kan...ramai giler2la orangnya...kitorang park keter kat Mahkota Parade...oklah..part mydin da abes yer...nanti baru nak sambung part len...                                      

1 comment:

  1. mak aiii.. lam mydin pon leyh photoshoot... dasat2.. :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...