Mari beramah mesra dengan ChurpChurp!

Kali ni saya saja nak share ngan korang kempen2 dan assignment yang saya baut bersama Churp2 ni... Lambatnya nak cash out Churp2 ni..kena tunggu seratus ringgit malaysia dulu...Samapais ekarang saya masih xfaham bagaimana assignment yang kita buat tu leh dapat duit...ada saper2 yang boleh tolong jelaskan x?


ini adalah assigmnet yang telah saya buat dan diterima...not rejected ar...ada jugak 3-4 kali assignment kena reject xtau naper...

ini plak part kempen yang kena share. untuk masa sekarang ada 3 kempen!
Jom support this campaign camni caranya...klik gambar mana2 kat bawah ni dulu sehingga kuar page kempen tu.
How about having a flashy cool gadget in hand to show off like Samsung Galaxy tab or a LG Optimus 7? Yes you're right, Celcom is giving you this opportunity by having a GREAT SALE starting NOW! 

 
Win exclusive premiums and unique experience with the K-Pop artists from the preview sale! Passes are selling starting on the 6th December at 1U, New Wing. 

KepohBerry? KiamsapBerry? NoobBerry?
What berry do you think you are?

Play the fun quiz today and stand a chance to win a limited edition BlackBerry exclusively from DiGi.

Dah klik mana2 kat atas ni sila klik cam kat bawah ni yer...

support this campaign!klik situ yer...








4 comments:

  1. salam ukhuwah... Saya follower ke-742 (",)

    ReplyDelete
  2. ekseli pai skrg saye xpaham pun...hihi

    p/s: jum bace n3 baru http://azisweetness.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. oh kena klik support this kempen yer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...