Kamera Sony DSLR Untuk Dijual

Salam...
Saya bagi pihak kawan nak tolong jual kamera sony dia. Akceli kamera tu baru lagi dia beli tahun ni jugak...kamera tu pun keluaran terbaru!memang dah bestla orang kata...Tpi, my fren nak let go yg ni sebab nk beli yg lagu power!hok lagi mahal...
Untuk pengetahuan, my fren seorang yg sangat2lah pembersih dan sangat2 menjaga barang2 kesayangannya. Kalo tgk moto dia xpenah ada lumpur or selujt walau sikit pun coz dia memang jaga giler2la...


complete with lense....tripod,,,bag,,,uv filter & polarized filter,memory 4gb.charger.memory 4gb,sony strap,body cap,
condition 99.5% use...

Harga body saja masa beli aritu 3k tau!lum campur accessories lain lagi..


Owner baru pakai xsmpai 6bulan lagi...COD area Kuantan, Pekan dan Muadzam sahaja.
Harga letak : RM2400..(nego...)

Berminat x? ada sebarang pertanyaan bolehlah tanya yer... saya tolong iklan jer...Ramai yang dah tanya2 tp nk yg serious buyer...plzzz...




4 comments:

  1. ermm...2400..klu de duit da lme rembat ni..
    student cam sy ni tggu keje la nmpknye..huhu

    ReplyDelete
  2. ok jugak tu...ingat nk angkat nikon punye..D90..dakpe nnt leh roger member

    ReplyDelete
  3. berminat tp blom masa lagi..
    hanya tinggalkan komen sbb cantik kamera tu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...