Jana Income dengan Heartbeat.my Part 1

Dah ada akaun heartbeat ke lum ni? Ha! meh kita register dulu.


1. First of all...bukak website heartbeat.my ataupun nk senang klik jer banner kat bawah ni. banner kat sidebar pun ada.kt header pun ada. Mana2la yg korang suka yer.





2. Pastu, korang akan dibawa ke laman web sprt di bawah ni..KLIK kt tempat yg dibulatkan tu.



3. Then, korang nmpk intercae camni plak. Klik kat tempat yang ditanda merah tu ha. "CREATE ACCOUNT"

4. Bila kuar form tu. isilah sprt yg sepatutnya. CONTINUE


5. Dah siap isi form tu, nanti kuarla camni plak..DAH SUCCESSFUL! klik continue kena  scroll down.


6. Kembali ke page asal. Klik lagi sekali.


7. Bezanya kita dah log in ke akaun yg telah kita daftar tadi.


8. Untuk menjana duit, kena join HB!Affiliate... KIta sambung ke Part 2 pulak yer...next entri..



1 comment:

  1. macam best je ni.
    miza dah register tapi tak pandai guna.
    tunggu kak lyn buat tuto lah ye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...