FB vs BLOG

Korang ada FB x? mesti ada kan...tipula kalo xde..ataupun penah ada pastu deactivate!hehe
Sejak saya aktif berblogging ni, terasa pulak sangat seronok menulis di blog!


Segala luahan dan cerita nak dikongsikan bersama kawan2 di alam maya! walau xpenah bersua muka dan baru lagi bersahabat, namun terasa keakraban itu terjalin! syukur sangat dipertemukan dengan kawan2 yang sangat baik hati dan mengambil berat...segala rasa tak keruan dan sedih tu kadang2 boleh hilang bila dah berchating ngan kawan2 blogger...
Sehinggakan....
Facebook yang satu ketika dahulu menjadi medium sosial yang penting diabaikan dek blog! Saya just guna FB tuk youthsay, churp2...pendek kata yang berkaitan dengan advertisement! Dah jarang sangat nk update wall FB tu! Kalo tengok profile penug ngan iklan jer!haha...
Apapun, FB adalah medium yang berkesan untuk mempromosikan apa saja skang. Tak mungkin saya akan lupakan FB walaupun sibuk dengan blog! So, marilah kita menambah kenalan lagi di FB...
Add saya punya FB dan tak lupa juga TWITTER

3 comments:

  1. kelebihan blog: background cantik n muzik yg menarik.. dpt tulis pnjg2 bserta dgn gmbr2 menarik lagi..
    kelebihan fb: dpt chat.. kite dpt tau sape tgh on9..

    ReplyDelete
  2. dulu FB skrg BLOG..
    hehe..
    dah bertukar cita rasa..

    ReplyDelete
  3. betul tu ejulz...blog ni kira cam umah kita..leh nk decorate guane pun..fb mmg leh chat tp kdg2 mendu mmg melalaikan rsa..sbb tu byk company yg sekat fb kt ofis

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...