FACEBOOK leh terima 5001 FRIENDS jer?

Sebelum ni Lin dah penah tertengok video miming Cikgu Shida ni. xamik pusing sangat pun. beser2 jerla. sehinggalah sejak 2 menjak ni ramai pulak blogger yang kupas isu Cikgu Shida ni. Cikgu Shida ni sbnrnya teacher sbb dia ajar BI. Macam2 komen yg saya baca pasal Cikgu Shida ni. ada yang ok dan ada jugak yang kira cam menghentam dan tidak bersetuju dgn cara beliau. wahateverla...saya malas nk amik kisah sgt.
Tadi masa bw terbaca entri Cikgu Shida ni kat blog kak MIA LIANA. Barulah saya terasa nk tengok2 video2nya kat SINI.
TQ Kak Mia yer share info!


Tadi try nk add Cikgu Shida ni kat FB tp xley! tengok naper yer...nak tahu jugak perkembangan terbaru beliau kononnya.
SO, Info baru arini, FB leh kawan setakat 5001 frenz jer k! ye ker? ke saya je yg xley add ni erk..konpius!


8 comments:

  1. betul la tu..fb de limit fren..

    ReplyDelete
  2. sy sy tahu friends kat FB ad limit..tapi x tau lak 5001..cikgu shida??? hhaha kadang2 kelakar, kadang mnyampah juga..hehe

    ReplyDelete
  3. uikkk hehehe...malunya sebut nama mia...

    mia cuma add facebook community Cikgu Shida dan Cik Shida Dari Parit... personal fb dia mia tak add pun...

    ReplyDelete
  4. Saya minat cikgu shieda.. :)
    btw... fb memang ada limit..
    setahu saya sehingga 3ribu lebih je.. then kita bola buat fan page :)

    ReplyDelete
  5. cik tom xtau pasal ni...sorry ye..huhu..

    p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak komen!

    ReplyDelete
  6. btl linn. memang xlehh add dh .. aie punya pun dh 5000. tp 2 pun dh delete dkt 300 org.. yg tgh add skg 1000++ xleh nk app.. sedih kan.

    ReplyDelete
  7. haah kak lin, memang sampai 5k sajer...tp fb nadia xsmpai 1k pn...hihihi

    ReplyDelete
  8. tak rock lah stakat 5001 je!




    btw...

    visit n do folo me yeah?

    http://owlkieranaa.blogspot.com/

    tq~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...