En.Vivaku syg..mengapa dengan kau...

Baru jer gembira aritu sbb en.viva dah sihat pas g klinik perodua! 
Pastunya penyakit lain pulak timbul...sungguh sedey..Pagi tadi dah bawa en.viva jumpa bomoh tp bomoh pun xtau penyakit apa yang melanda en.viva skang...aboh kata maybe beating...ermmm...entahla...nak g perodua pun dah malas! Sok dahla nk g berholiday...malas nak layan lagi hal en.viva ni...nanti otak pulak serabot...
Alang2 nk g bercuti ni, rasa cam nak buat GA jer supaya blog ni xsunyi! tp tengah fikir nk buat GA camner...join yer kawan2 semua bila saya buat GA nanti...hehe
Quick update...entri pendek...otak tengah serabut mikir hal en.viva...


google

Banyak mende nak settle..banyak perkara nak fikir...banyak masalah yang kena solve...
Mampukah aku?.....


3 comments:

  1. wahhh ade viva. nak tumpang. huu

    ReplyDelete
  2. hahahahha same with me....si jaguh jambu dah mula wat perangai, alarm tak berbunyik....huhuhuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...