Buffered Earning dah abeh kempenla...

Pagi ni check nuffnang pastu tgk amount makin bertambah lagi! Apa pulak yang ME ni...Rupanya ada 5 kempen saya sebelum ni yg dah metered...sedeynyala...xperla...nak suruh cash out ar tu..hehehe..tunggu dulu...
Jom tengok apa yang dah ME...



Panjang berjela dah iklan yang ME! en.nuffnang, sila kasi buffered earning baru sempena tahun baru ni yer..
oh yer! Happy New Year 2011 to en.nuffnang...
semoga tahun baru nanti sinar BE makin bersinar2 di blog saya ni yer..seronok bila bukak akaun nuffnang pastu part Buffered Earning berjela2..hihihi

En.Nuffnang dan advertiser...sok kasi iklan baru yer! nak 5 boleh?hahaha


5 comments:

  1. ok lah tu..ngee..
    selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  2. sama la..1 be dh jadi me
    xdan dia nk branak pinak

    ReplyDelete
  3. selamat thn baru yer lyn :)
    my BE ada due ketul ajer, satu dh jd ME semlm, so now tinggal 1 jer tgh running. adesss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...