Buffered Earning 3 hari berturut2

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


Alhamdulillah..
itu jerla yang mampu diungkapkan skang.
En.Nuff sangat sayangkan saya agaknya. Saya dapat BE lagi arini bermaksud dah 3 hari berturut2 saya menerimanya! BE AHAD dan BE ISNIN masih berjoget2 lagi...Kini, BE SELASA pula muncul!
Mari tengok apa yang baru arini.Sorila kena mosaic kan amount coz sikit n ciput2 jer belaka even BE bersusun...malulah...kalo banyak cam MAMA ZHARFAN tu nak jugak tayang..hehe...Syok dapat BE cam sis! Bilalah turn saya dapat camtu erk...




1.Taylor University
2.Jijaban contest


Tapikan 2 2 BE baru ni kat SS dan LR..Bilalah ada iklan nak menari kat atas tu erk? Nak iklan kat leader board...nak aksi bintang nuffnang saya tu full bercahaya! Boleh x n.nuffnang???
Apapun, sangat seronok...walaupun ada satu iklan tu yang dah jadi ME! Iklan Nokia C3 yang saya kata sangat2lah pemalu!Anyway..Nokia C3 tu hanya menyumbangkan 53 sen jer..huhu...xkisahla dia  nak ME pun kan. Hope BE baru ni biarlah lama sikit menempek kat blog strawberry-lynn ni.
Nak ucapkan THANKS SO MUCH pd advertiser yang sudi memilih dan memberi kepercayaan kepada blog Lin ni serta xlupa buat EN.NUFFNANG SAYANG..


17 comments:

  1. tahniah dpt 3 be berturut3...

    cik tom cdgkan lyn buat komen jenis pop-up..lg senang nk komen..sekadar cdgn je tau yunk..good luck decorate blog ni..cantik :)

    ReplyDelete
  2. besntya dpt byk BE! mr nuff sgt kedekut dgn me--me tak de BE baru..ada satu jer BE tgh running adess

    ReplyDelete
  3. tahniah...sikit2 lama2 jadi bukit..

    ReplyDelete
  4. @Cik Tom
    yeker ciktom?okeyla..pasni lin tukar komen popup lak yer...
    tq...

    ReplyDelete
  5. @alienelliz
    ala ell.ciput jerla...kalo byk sikit nnt lehla yer...

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan
    ala sis...even satu pun amount be sis fuhhh!giler ar...syabas!saya ni be byk tp sikit jer

    ReplyDelete
  7. @honeyvsbee
    betul2..harap2 jgnla sekejap sgt nk me! biarla lama sikit berjoget2

    ReplyDelete
  8. @ieyza afieyna
    alamak..soklan cepumas tu! sy pun xde tip ar..just update blog selalu...kena tny blogger otai ni...nnt saya cari tip yer

    ReplyDelete
  9. wah seronoknya dpt eran nuffnang..congratulation lynn..:)

    ReplyDelete
  10. saya masih tak dpt be n me lagi..huhu. tahniahlah..pas ni mesti banyak lagi..cayalah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...