Bloglist Tahun Baru...Dah tinggalkan URL ke lum?

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


Salam.
Petang ni terasa nak update link n nama glemer blogger yang telah pun meninggalkan URL kat komen entri INI. Saya dah xnk buat sticky post dah. Kalo lum lagi mendaftar, silalah lihat kat sidebar bahagian popular post tu yer!Tinggalkan komen kat entri tu : Follower Bertuah Giveaway
Kepada sesaper yang masih belum meninggalkan URL tu, bolehlah klik kt BLOGLIST menu kat atas tu erk..Pastu komen! Saya buat ni untuk memudahkan proses blogwakling saya sendiri seharian dan juga ada niat nk buat GIVEAWAY tuk follower jer!


HARAP MAKLUM


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...