Blog MAMA@PAPA KEMBAR...ramai rupanya


Sape yg xgeram kalau ada baby kemba2? tambah2 yang kembar 3! saya ada kawan masa sekolah rendah dulu yang kembar! tp saya baik ngan akak lagi drpdyg adik! suker snt bila tgk orang yang kembar ni! kadang2 sokmo fikir alngkah bestnya kalau saya ada kembar! Masa kat UPM dulu, my course tu ada 2 psgn kembar tau!  Tapi bukan 2 2 kt sinila..sorang tu namanya Nuraida..kembarnya laki (abang diala) tp dah kejer. Pastu sorang lagi kembar tu namanya Ila(kembarnya study kt UM) kebetulan pulak kembar si Ila ni satu course ngan kawan baik saya masa kat matrik dulu. Saya kidnap gambar2 twin ni dr FB Ila..hehe


Kakak Ila da kawen..Ila je lum lagi.Kalo diorg kawen sekali mesti best kan.Sweet x diorg ni? OPPS! diorang sudah berpunya tau.

Okla, nak tahu x? my dad also twin tau! tpi xde plak gmbar aboh ngan twin dier tu. Saya harap nanti saya dapat anak kembar! sbb saya ada keturunan kembar...hehe

Skang ni, saya nk perkenalkan blogger2 yang ada anak twin! Jom kita usha2...

http://amrafahan.blogspot.com/ (blog abah kpd 4 orang anak! kembar 3...)


http://cintakusayangmu.blogspot.com/ (ibu kembar baby boys)

http://born2touchurheart.blogspot.com (ibu yg dpt twin laki n pompuan)

http://umniyyahulfa.blogspot.com/ (ibu kembar pompuan)






http://sarahrahim.blogspot.com/ baru jer lagi ni..sepasang kembat boy n girl!





itulah antara blogger2 yang ada anak kembar...coming soon..maybe me! ahaks...
oh yer! kredit picture to all blogger above yer...

Geram tengok baby2 kembar ni!

7 comments:

  1. bestnyer! hik3 tringin gak nk dpt kembar. kn crik bf ade kturunan kembar la cmni. hihihi

    ReplyDelete
  2. bagus lin, buat coverage macam ni... sarahrahim tu mcm kenal... huhuuu...nanti leh terjah mana2 blog yg belum penah terjah,,,

    tag GA
    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/12/giveaway-separuh-jiwang.html

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing lin! senang nak pi terjah yg belum diterjah lagi hehehe

    ReplyDelete
  4. mee too!! geram giler tgk baby kembar. tgh mencari kembar 4 plak. btw, selamat melahirkan anak. hehehe.

    ReplyDelete
  5. Salam sis,
    Salam perkenalan. Sy pun ada twins, both boys. Sekarang ni slow sikit cerita pasal diorg sbb one of them kena sawan tangis. Moga lepas ni dapatla tulis psl my twins dengan lebih kerap.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...