BE BARU TUK BLOG BARU!

Semalam si una buat onar kat shoutbox saya. Tapi arini, saya mendapat khabar yang sangat gembira daripada nuffnang. Saya telah mendapat beberapa buffered earning baru untuk blog baru saya yang pasal contest dan giveaway saja tu.


BLOG CONTEST DAN GIVEAWAY





Paling bestnya semua BE baru kat Leaderboard! Blog contest dan ga tu baru umur sebulan tau! Suka hati betul ar...

TQ NUFFNANG

Nuffnang dah reply ticket saya yang pasal naper iklan nuffnang xkuar tu tau. Memang error daripada nuffnang tp earning tak effect pun... lega rasa...







1 comment:

  1. tahniah lynn....best kan :)sapan apa hari ni lynn ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...