ANNOY! TUNJUK BERANI SIKITLA NK KOMEN! KHAS TUK UNA!

Saya nak buat sticky post until saya puas hati!
Maghrib tadi Lin bukak blog pastu kebetulan si annoy yang pengecut tu tingglkan jejak kat shoutbox! Lihatlah


Nama si annoy ni una...Saya pasti dia ada blog jugak plg kurang pun email.. 4 me, kalo nak kasi komen kat orang tu biarlah secara sopan dan tunjukkan identiti dulu. 4 ur information yer una, saya berblog ni sukahati sayala nk citer hal apa..Saya tak mintak pun orang baca..Terpulangla kalo orang tu nak baca!Mean una berminat ar erk ngan entri blog ni sbb una tahu xley klik!hahaha..kantoi!
Akceli saya ni nak kata bengang tu, benganglah jugak sebabnya naper mesti xnk tunjukkan diri dia yang sebenar! saya xcari apsal pun ngan dia, sibuk jer nk becara hal orang!
Bab loading tu maybela betul n saya masih dalam proses pembelajaran nk cepatkan loading page! kalo xpercaya, dah banyaks angat widget yang telah saya buang k! Tanya sis dahlia journal dan abg sop! Be PROFESSIONAL ar...
Bab xley klik tu telah pun saya nyatakan dalam entri sebelum ini bahawa blog saya memang tengah problem k! Xboleh nk klik link yang ada belah kanan blog! That's why saya tukar kotak shoutbox ke belah kiri agar seme kawan2 saya yang baik xmacam kamu una boleh tinggalkan jejak k!
Una, kalo berani silakan tunjuk identiti anda ok! Saya bukan xnak terima teguran anda tetapi biarlah bersopan sikit yer...


15 comments:

  1. lyn sangat2 kurang ajar okeyh manusia seperti thu..ikut sedap mulut dye n jari dye je nak taip mcm thu..kita buat blog untuk suka2 je kan. entah apa masalah entah..ignore je org mcm thu lyn.buat semak kepala je..

    ReplyDelete
  2. kak lyn. ada nombor ip address si una tu. cuba kak lyn check kat web shout box kat lynn. tengok sapa si una ni. nak tegur pun biarlah berhemah dan beradab. dia ingat dia pandai sangat, cuba kak lyn check insyaAllah jumpa.

    ReplyDelete
  3. setakat die komen xnk bg link blog leh r...
    setakat ckp je berani watpe..
    klu berani sngt bg jela link...
    sabar ek kak lyn...

    ReplyDelete
  4. @iEyLa
    tu ar..setakat nak komen rahsia identiti buat per kan...boo layan jer..hehe...tq ieyla

    ReplyDelete
  5. @Miza Yusof
    tu ar..kaklin perasan jugak no ip tu..tp nk check camner lak pastu?saori miza..kaklin tgh blur plus bengang jugak ngan una ni..xberadab lansung..sukahatila blog kita kan...

    ReplyDelete
  6. @Rt-qaH betul tu..blog ni tuk suka2 kitala..dia yg nk nyebok naper erk..xde kejerla tu..biarkan jerla si una tu..geram jugak sbnrnya

    ReplyDelete
  7. ehhh..bnyk plak mulot si Una tuh ye..kak lynn jgn lyn org mcm nih. blog kite, ske ati la nk watpe pon. haha:D haishhhh menyirap plak ngan org cmtuh.

    ReplyDelete
  8. adoi..sbb tu ayu dah buang shout box

    pedulik lah lynn..

    ReplyDelete
  9. @Citarasa Rinduan
    tu ar terpikir jugak xnk ada shoutbox! koemn pun kena moderate dulu...sblm ni men post jer..

    ReplyDelete
  10. @mia.azlin
    aah..byk mulut tol..nk komen tu kasila salam dulu kan..bukannya saya xley terima teguran pun..hihi

    ReplyDelete
  11. HOMAIGOODNESS~ Shes so mean! haha. Dha tak reti cakap Melayu pulak tetiba. Nak menacarut kena guna Eng br orang paham :P

    Ini kali ke-2 Shag mai sini. Mmg Shag tak tahu apa isi selain pasal kes ni dan cerita pasal heartbeat part 1 & 2. Tapi, Shag rasa tak adalah LEMBAP sangat macam di canang oleh UNA tu. Jap nama dia UNA kan? Okeh. Macam UNO. Hmph~

    Ni dah kali ke berapa dah dia mai belog orang komen pedas! Aritu, tak silap Shag kat belog Ellen kot! Dia komen macam tu jugak. Yg peliknya, kenapa kat belog yg benar benar sarat dan liat gila nak load, UNO ni tak pernah nak komen pedas pedas? Kenapa mesti kat belog yg Shag rasa dah okay? Nak je cari dia, Shag soal siasat.

    Shag setuju dgn cadangan Miza. Cari dia. hehe ;)

    Kena letak description belog : BLOG AKU, SUKA AKU LAH! ;D

    ReplyDelete
  12. una ni org baru ke?ekeke semakin ramai nmpknta nak tegur2 cmni, serius tak suka, konon2 nak ikhlas la tegur tak bg org kenal..tapi dia tak tau org tak suka style dia..haha biar je kak..=)

    cari dia? ok juga tu..hehe =)

    ReplyDelete
  13. sabar ye lin..
    adalah yg dia dengkikan tu...

    ReplyDelete
  14. jht punyer org...nk komen tapi x berani nk tunjuk kan diri..komen tah pape kan...komen la secara berhemah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...