Aku Blogger! so WHAT???


Dunia blog kenal saya as LYNN AZLINA. Tapi, di dunia luar saya sangat senang orang memanggil nama Lin atau kaklong atau kaklin! Ada segulung ijazah drpd UPM dlm bidang Computer n Communication System Engineering (major communication engineering). Kejer skang sangat best! as manager of  telecentre. actually P1 Wimax pny special project. kejer dkt ngan umah jer.duk ngan parent kat Chini Timur, Pahang.(lake chini dekat jer) PM pny area ni tau...PEKAN

sesi jwb soklan plak ni.

Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?
Dunia blog ni sgtlah luas. tak mampu nk ungkaikan satu persatu. Blog ni ada mcm rupa!paling best bila blogging leh dapat income!

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami?
positif? sudah semestinya bila menang atau bertuah apa giveaway atau contest. lagipun info lagi cepat tau. kawan2 pun ramai even xjumpa pun.best!
negatif? entahla...cam xde jer lagi..hope selamanya positif ar

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?
sudah semestinya tidak! blog tempat nk luahkan perasaan. glemer sbb blogshop xperla.

Banggakah anda menjadi seorang blogger ? 
bangga jugak sbb ada blog sendiri.lehla campakkan semer rasa kt blog!


Dah kira2 tadi, lebih 100 patah perkataan.PASS!

Ini segmen en Ben kita yer. dalam usahanya untuk membantu para blogger up sikit! cam sayala.




5 comments:

  1. saya pon bangga ada blog..meh terjah page sy plak..ekeke..

    salam ukhwah

    ReplyDelete
  2. gudluck lynn..hehe.. ben mmg baik n rajin..

    ReplyDelete
  3. salam singgah, teruskan beblogging ya, nice enry, jemput ke blog buruk saya juga ea (:

    ReplyDelete
  4. oohh lin dok kat tasek chini ya...
    len kali tepek la foto tasek chini...

    ReplyDelete
  5. ye, blog tempat campak segala apa yang kita rasa. Tambah2 lagi kalu kita rasa nak marah tapi tak terdaya nak marah..maka blog jadi tongnya..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...