50 Bloggers Diperlukan II


Saper yang nk join jugak segmen 100penulis ni, sila klik banner cumel atas tu yer

Mestila nak join segmen blogroll ni sebabnya nak mantapkan lagi trafik! Kalo leh nk jadikan blog strawberry-lynn tu sentiasa ada visitor even tuan blog tak bw! Nak tahu lanjut pasal kelebihan berada di blogroll 100penulis ni? Saya nk promosi berganda2...hehe...

Saya nak tag

kakyong dan ummi hanie


3 comments:

  1. lin,
    mekasih.. nanti kakyong g jengah ya..

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

    Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

    Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

    Salam kenal-kenal and happy blogging!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...