2nd Giveaway Lin Azlina

assalamualaikum...
Tetiba jerkan...terasa nk buat giveaway singkat jer...Bukan apa...saya akan bercuti selama 3-4 hari, jadi, xnaklah kasi blog ini sunyi dan sepi...Maka, dengan ini, wujudlah GA simple ni..
Diharapkan semoga kawan2 sudi join yer...
Buat masa ni, adiah lum ditentukan lagi. Tapi, memang dah ada dalam kotak fikiran ni.Lampu meja comel ataupun souvenier dari Melaka coz saya akan bercuti ke Melaka...hehe...Nanti saya akan update kemudian yer apakah hadiahnya yang sebenar! Pemenang nak 3-5 orang yang bertuah sebab rasa nk share kegembiraan berblogging bersama nuffnang yang sangat baik hati sehingga ada 15 IKLAN BE yang sedang running skang!
Rasa nak join x?

8 comments:

  1. Lyn..takleh klik la kat link tu.Kuar error hu3

    ReplyDelete
  2. @Jieda
    sori..xtau naper salah url lak pg tadi..dah dibetulkan...jemput join yer...

    ReplyDelete
  3. hmmm..nak join gak kalau sempat.. :-)

    ReplyDelete
  4. salam..cuba check ada tak nama anda?

    http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...